Rum att trivas i

Här sover du extra gott. Våra rum är skönt avslappnande. Alla har sin personliga charm som inspirerats av historiens vingslag och förstås utrustade med alla moderna bekvämligheter.

Upplev det lilla extra

Vi dukar upp lite extra till storhelger och andra högtider. Vill du prova drycker kombinerat med mat eller bara njuta av en riktigt god middag i härlig miljö.

Himmelska smaker

Apertin har en flerhundraårig tradition av gästabud och himmelsk kokkonst. Och den lever vidare. Vår restaurang serverar delikatesser från hela världen och lokala läckerheter.

Avkopplande weekend

Checka in på fredag kväll, direkt efter jobbet och upplev en skönare helg. Lika uppskattat av din älskade som av bästa vännerna. Njut tillsammans utan krav och stök.

Utvecklande möten

Konferenser och viktiga möten mår bäst i en avspänd, lugn miljö som ger energi och tid till eftertanke. Här finns inramningen för såväl små som större sällskap som vill utvecklas.

Välkommen på bröllop

Den vackra inramningen, de uppdukade borden, maten, dryckerna, glädjen, festen! Upplev ert bröllop i vår vackra herrgårdsmiljö. Vi skräddarsyr er stora dag så den blir perfekt.