Välkommen till
Kavaljeren Apertin

 
 
Kavaljeren_Apertin_Autumn_Start.jpg
Apertin_482x321px_Gåsmiddag.jpg

Gåsmiddag

Nu är det dags för höstens stora mathögtid, gåsafesten! Välkommen till Kavaljeren Apertin och en äkta gåsamiddag lördag 2 november, från klockan 15:00!

Apertin_482x321px_Julbord.jpg

Julbord

Välkommen till Kavaljeren Apertin och vårt välsmakande julbord med start på fredag 29 november och fram t o m lördag 21 december.

Apertin_482x321px_Konferenspaket.jpg

Konferenspaket

Bjud dina medarbetare på lite extra energi nu när dagarna blir kortare. Boka en härlig höstkonferens och avsluta året med en julbordskonferens.


 

Rum att trivas i

Här sover du extra gott. Våra rum är skönt avslappnande. Alla har sin personliga charm som inspirerats av historiens vingslag och förstås utrustade med alla moderna bekvämligheter.

Upplev det lilla extra

Vi dukar upp lite extra till storhelger och andra högtider. Vill du prova drycker kombinerat med mat eller bara njuta av en riktigt god middag i härlig miljö.

Himmelska smaker

Apertin har en flerhundraårig tradition av gästabud och himmelsk kokkonst. Och den lever vidare. Vår restaurang serverar delikatesser från hela världen och lokala läckerheter.

Avkopplande weekend

Checka in på fredag kväll, direkt efter jobbet och upplev en skönare helg. Lika uppskattat av din älskade som av bästa vännerna. Njut tillsammans utan krav och stök.

Utvecklande möten

Konferenser och viktiga möten mår bäst i en avspänd, lugn miljö som ger energi och tid till eftertanke. Här finns inramningen för såväl små som större sällskap som vill utvecklas.

Välkommen på bröllop

Den vackra inramningen, de uppdukade borden, maten, dryckerna, glädjen, festen! Upplev ert bröllop i vår vackra herrgårdsmiljö. Vi skräddarsyr er stora dag så den blir perfekt.

Gästfrihet och matglädje i herrgårdsmiljö 

KavaljerenApertin_Mellanbild_Start_NY.jpg

Kavaljeren på Apertins herrgård ligger vackert inramad av en levande landsbygd med historiska anor, bara 20 minuter från Karlstad. Här möts du av Märtas och Anders gästfrihet och matkonst i en skönt avslappnad miljö. Perfekt för konferenser och möten, härliga bröllop och familjesammankomster, goda middagar. Eller en romantisk weekend, en stunds avkoppling från vardagen och en extra god natts sömn. Välkommen!

Kavaljeren Apertin | Apertins Gård | 665 91 Kil