KavaljerenApertin_Buffe2_1300x800px.jpg

En touch av Värmland och världen

Hos oss på Kavaljeren Apertin är god mat och dryck en mycket viktig del av upplevelsen. Anders är en av Värmlands bästa kockar och han sätter sin prägel på köket. Här ryms delikatesser från världens alla hörn och lokalt producerade läckerheter. Maten lagas alltid från grunden och vi följer gärna säsongens råvaror.

I restaurangen serveras frukost, lunch och middag. Till fest kan vi duka upp för upp till 100 gäster. Har du matallergi eller särskilda önskemål anpassar vi din mat  – kom bara ihåg att meddela oss i förväg.

Boka via telefon 0554 108 60 eller lämna en förfrågan via info@kaveljerenapertin.se 

 
KavaljerenApertin_Pinchos_388x255px_25.jpg

Upptäck nya smaker eller njut av en traditionsenligt tillagad mat. I vår restaurang bjuder vi på både tradition och nyskapande smaker.

KavaljerenApertin_vin_388x255px_25.jpg

Vill du prova drycker, champagne, vin, öl, whisky, calvados, rom… Vill du prova dryck och mat som gifter sig på ett alldeles särskilt gott sätt? Vi ordnar det.

KavaljerenApertin_Buffe2_388x255px_25.jpg

Till storhelger och andra högtider dukar vi upp lite extra. Även en helt vanlig veckodag eller helg bjuder vi på äkta matglädje.

KavaljerenApertin_dukat-bord_388x255px_25.jpg

Bjud familjen eller vännerna på en god middag. Här får du som värd njuta lika mycket som gästerna och slipper allt bök och stök.