KavaljerenApertin_Wedding1_1300x800px.jpg

Upplev det lilla extra

Vi vill gärna bjuda på det lilla extra. Det där som förgyller vardag och helg. Passa på och skäm bort dig och den du älskar. Bjud vännerna på en skön helg. Eller ställ till med familjefest. Varför inte ett bröllop. Vi ordnar olika aktiviteter allt efter säsong och har du egna idéer och önskemål är det bara att fråga oss.

Boka via telefon 0554 108 60 eller lämna en förfrågan via info@kaveljerenapertin.se

 
KavaljerenApertin_Brudpar_hands_615x400px.jpg

Bröllop

Kavaljeren Apertin ligger vid Drömmarnas sjö, vars sägen säger att förälskade par som vandrar runt sjön vid midnatt i fullmåne lever lyckliga tillsammans. Redan på medeltiden lockade platsen brudpar och än idag är det många som avger sina löften här.

Vi kan erbjuda en helhetsupplevelse med vigsel, fest och övernattning på ett ställe. Kontakta oss så gör vi vårt bästa för att ert bröllop ska bli ett underbart minne.

KavaljerenApertin_Folk-utomhus_388x255px_25.jpg

Fest med familj och vänner är vi specialister på. En stilla middag eller helkväll med god mat, drycker, dans och övernattning och inspirerande frukost dagen efter. Du önskar och vi förverkligar.

KavaljerenApertin_flower-window_388x255px_25.jpg

Bjud din älskade på en romantisk weekend fjärran från alla måsten och stress. En god middag, mysigt småprat, skön natt och härlig frukost. 

KavaljerenApertin_champagne_388x255px_25.jpg

Prova drycker och lär dig mer om champagne, vin, öl, whisky, rom, calvados, konjak…